Essence effect nail polish part 2

Aangezien ik nu vakantie heb, heb ik even iets meer tijd voor mij nagels. Dus het is weer tijd voor een paar glitterlakjes van Essence effect nail polish. Ik heb diverse lakjes van deze collectie en die moeten uiteindelijk allemaal uitgeprobeerd worden. Tijdens het uitzoeken van de kleuren kwam ik nog een potje tegen van Twinkling Bling Bling waar ik al eerder vier kleuren van liet zien dus deze roze neem ik vandaag meteen mee.

Lovely, maybe 16 

Deze glitter past ook wel bij de andere van Twinkling Bling Bling. Een goede knalroze glitterlak met grote glitters. Voor de foto heb ik twee lagen gebruikt. De glitters zijn mooi maar zonder onderkleur vind ik deze niks.

 

Pixie Dust 01

Holo Shimmer en dat bij deze nagellak past. Op de foto is het helaas niet goed te zien maar het was alleen maar glitter met een paarsige gloed. Ook voor deze foto heb ik twee laagjes gebruikt.

 

I don’t need money, honey! 29

Ik heb twee lakjes van Liquid Foil en daar is dit de eerste van. Wat een mooie groen/blauwe kleur. Zoals altijd heb ik twee lagen gebruikt maar als je goed lakt is dat niet eens nodig.

 

Lady mermaid 30

Na I don’t money, honey! valt deze kleur qua dekking wat tegen. Ik heb twee foto’s gemaakt, de eerste is met twee lagen en de tweede met drie lagen. Verder is ook dit een lekker opvallende kleur, blauw met een paarse shine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *