Essence – Coast ‘n’ chill

Coast ‘n’ chill is een trend editie van Essence van afgelopen najaar. In de collectie zitten drie lakjes en deze wil graag natuurlijk graag uitproberen. Ook deze keer heeft Essence verschillende soorten finishes gekozen.

Keep shining 01

Het eerst lakje heeft een metal effect. Ik vind de kleur wat lastig te omschrijven, goud met een zilver tint? De kleur doet me denken aan Watch out lady Tremaine! van de Cinderella collectie. Normaal gesproken vind ik Essence lakjes fijn en makkelijk om mee te lakken maar dit keer vind ik dat een stuk minder. Het is op mijn nagels ook terug te zien. Ik heb het idee dat de lak een stuk dikker is dan anders.

Relax rosy 02

Een lieflijk roze matte kleur. Normaal zou ik hier helemaal blij van worden maar ook bij deze kleur vind ik het lakken een stuk minder goed gaan. De andere matte lakken van Essence vind ik tot nu toe fijner. Ook bij deze lak had ik het idee dat die dikker was waardoor het lastiger lakte. Nu heb je dat bij mat wel vaker omdat deze snel drogen maar deze had dat nog erger.

Listen to the sound of the waves 03

Als laatste een nagellak met Sand effect. Ik had verwacht dat deze een zelfde finish zou hebben als Enchanted by a hint of mint van de Hidden Stories collectie. Aangezien ik deze niet zo geweldig vond keurde ik deze lak meteen al een beetje af. Maar zoals wel vaker bewijst ook deze nagellak dat je pas kunt oordelen nadat je het getest hebt. Deze lak heeft een prachtige glanzende finish, iets waar ik erg van houd. Ook lakt deze zoals ik gewend ben van Essence. Ik heb me wel even afgevraagd wat ze precies bedoelde met Sand effect maar ik denk dat dat slaat op de kleine spikkeltjes in de kleur. Wat mij wel doet denken aan de I <3 trends The Porcelains lijn.

Misschien ben ik wat te negatief over de eerste twee lakjes maar ze zijn gewoon anders dan ik gewend ben. Verder vind ik de potjes wel erg leuk toch weer net een iets andere vorm. En een gekleurde dop vind ik altijd leuk maar ook erg handig om de kleuren terug te kunnen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *