Essence – Cinderella

Tijdens het uitzoeken van kleuren kwam in de blauwe lak van Cinderella tegen. Tijd om deze trend editie uit te proberen.

Sing, sweet nightingale 01De eerste twee lakjes worden omschreven als een porseleinen matte finish. De porseleinen matte finish is goed terug te zien bij de eerste kleur, schattig roze. Lakt fijn en is met twee lagen goed dekkend te krijgen.Bibbidi-bobbidi-boo 02

Deze kleur wordt als paars omschreven maar ik vind hem zelf meer grijs. Ook deze dekt goed met twee lagen. In de potjes zie je een duidelijke shimmer, deze is op je nagels bijna niet te zien helaas.

Prince Charming 03Een mooie blauwe metallic lak. Je moet wel voorzichtig zijn met lakken om geen te duidelijke strepen te krijgen. Met een laagje is de lak al dekkend.

Watch out lady Tremaine! 04De vierde en laatste kleur is goud metallic. Ik heb het idee dat deze kleur wat donkerder is dan een normale goud tint. Ik vind hem mooi. Deze kleur is ook met een laag dekkend. Beide metallic kleuren staan ook goed bij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *