Essence Arriba! nail art

Nail art op een glitter nagellak kan een heel leuk effect geven. Soms is het lastig in te schatten of iets goed uitpakt of juist helemaal niet. Vandaag heb ik de glitter lakken van de Limited Edition Arriba! van Essence gebruikt.

Red Corazon heb ik gecombineerd met een zwart geruite stempellak. Deze stempel heb ik eerder nog nooit gebruikt, maar ik ben wel verrast door het effect.

Voor de paarse glitterlak, La vida loca heb ik gekozen voor een stempel met witte stempellak en I have grey-t times with you van Essence van de Limited Edition We are… in love. Deze combinatie vind ik zelf wat minder, de ondergrond spreekt niet meer en het wit en grijs staan niet mooi samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *