Essence – 1 coat&go

Al een poosje heeft Essence een nieuwe lijn nagellak, 1 coat&go. Eerder heb ik deze lakjes links laten liggen, het trok me niet zo. Maarja uiteindelijk wil ik het natuurlijk toch proberen dus ik heb twee kleuren uitgekozen. Essence heeft gekozen voor een zeer gepaste naam…instant.

Instant fun

Instant fun is een perzikroze kleur. Ik was wat twijfelachtig over het 1 coat&go principe maar deze heeft me echt verrast. Meteen met het lakken merk je al dat deze lak anders is. Ik heb wel gemerkt dat je niet zuinig moet zijn want dan werkt het niet.

Instant party

Knalroze, blijft een goede kleur vind ik. Deze lakt hetzelfde als Instant fun. De brede, afgeronde borsteltjes lakken erg fijn. Volgens mij is deze nagellak ook echt binnen no time droog, heb niet goed op de tijd gelet maar het ging in ieder geval erg snel.

Ik ben helemaal om, als ik nog mooie kleuren tegenkom van deze lijn zal ik die zeker meenemen. Als je geen tijd hebt om uitgebreid je nagels te lakken is het ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *