Color Club Poptastic Pastel Neon Collectie

Color Club is voor mij een nieuw merk. Ik heb er nu 6 kleuren van, na een beetje rondspeuren op het internet kwam ik erachter dat deze deel uitmaken van een collectie al is dat op de potjes zelf niet te zien, Color Club Poptastic Pastel Neon Collectie. In totaal bestaat deze collectie uit 7 kleuren,  Feathered Hair Out To There (een roze tint) mis ik.

Dat de kleuren als pastel neon worden aangemerkt snap ik wel. Het zijn allemaal zachte kleuren maar wel heel kleurrijk. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe ze op mijn nagels eruit gaan zien.

De potjes zijn vrij standaard en er staat geen tekst op behalve dan het merk op de voorkant. Op de onderkant staan wel nummers en namen. Het kwastje is rond en dun. De lak zelf oogt normaal qua dikte als ik een potje openmaak.

Hot -hot -hot pants AN32

Een mooie lichtroze kleur.

Disco’s not dead AN33

Dit is een warme gele kleur.

Under the blacklight AN34

De naam under the blacklight klopt hier wel. Het is een fele groen/gele kleur.

‘Til the records stops  AN35

Een lichte mintkleur heerlijk voor het seizoen.

Meet me at the rink AN36

Een goede lichtblauwe kleur.

Diggin’ the dancing queen AN37

Een prachtige lila kleur.

Bij de eerste 4 lakken ben ik niet tevreden over het resultaat. Het was heel lastig om gelijkmatig te lakken en daardoor was het ook niet dekkend. Ik weet niet of het aan de lakjes ligt of aan het feit dat ik aan deze nagellak begon te wennen maar bij de laatste twee, Meet me at the rink en Diggin’ the dancing Queen was dit stukken minder. Bij deze twee was ik wel tevreden met het resultaat. Ik ben nog steeds geen grote fan van lichte kleuren maar in combinatie met een leuke stempel zal ik deze nagellakjes zeker nog eens gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *