Color Club nail art

Ik heb jullie eerder al de lakjes van Color Club laten zien. Ik was erg benieuwd hoe deze zouden staan met een nail art dus ik heb sommige nog een keer gebruikt.

Color Club Diggin’ the dancing queen


Als stempellak heb ik When tomorrow comes van Essence gebruikt. Aangezien deze lakken goed dekken zijn ze ook goed te gebruiken om te stempelen. Ik had deze stempel niet eerder gebruikt maar ik vind het een leuke combinatie.

Color Club Hot-hot-hot pants


Ik dacht altijd dat twee kleuren roze bij elkaar zouden vloeken. Maar na een paar voorbeelden gezien te hebben online wilde ik het toch een keer proberen. Bij de roze kleur vond een hartjes patroon lieflijk en ik ben ook erg blij met het resultaat.

Color Club Meet me at the rink


Laatst heb ik zilvere stempellak gebruikt op lichtroze nagellak. Vandaag wilde ik deze graag gebruiken op licht blauw. Ik vind het resultaat echt super!

Color Club ‘Til the record stops


Vandaag heb ik voor het eerste mijn zeegroene stempellak gebruikt. Wederom een goed dekende lak en een mooi resultaat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *