Claire’s – Metallic teal en Dollar

Na een lange dag werken vind ik het altijd fijn om bij de tv mijn nagels te lakken. Maar dan moet ik eerst kleurtjes uitkiezen. Ik koos voor een Limited Edition van Essence en twee lakjes die ik heb van Claire’s. Als eerste wilde ik de lakjes van Claire’s proberen, de Limited Edition van Essence komt van de week wel aan de beurt.

Ik weet niet waarom maar ik had niet zo een hoge verwachtingen van deze nagellak. Maar ik ben heel erg verrast. Beiden kleuren dekken eigenlijk met één laagje maar voor de foto’s heb ik er toch twee gebruikt. Vaak zie je met dit soort kleuren dat je zeker 2 soms wel 3 lagen nodig hebt dus dit is ideaal. De nagellak droogt heel snel binnen no time was ik met beide kleuren klaar, heerlijk. Ik heb ze allebei ook even snel geprobeerd met een stempel en ook dat werkt. Ten opzichte van elkaar is een stempel bijna niet zichtbaar maar met een andere ondergrond denk ik dat dit een mooi resultaat kan gaan geven. Ik ga volgende week eens wat kleurtjes testen op test sticks en mocht er wat leuks tussen zitten laat ik deze zien.

Metallic teal 60596

Wow wat een mooie groene kleur! Ik word hier heel erg blij van.

Dollar 61273

En nog een prachtige kleur. Groen met een gouden gloed, had niet gedacht dat de kleur zo zou uitvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *