Catrice – Travelight Story

Een poosje geleden heb ik jullie de aankondiging laten zien van Travelight Story. Ik vond de foto’s van deze lakjes wat tegenvallen die ik bij andere zag. Maar omdat ik lakjes toch altijd zelf wil proberen heb ik ze toch gekocht en zoals wel vaker ben ik ook dit keer weer verrast. Alle lakken hebben een eigen identiteit dus ik ben heel benieuwd.

C01 Chilly orange

Oranje is tot nu toe niet echt een favoriete nagellak kleur voor mij maar deze vind ik echt top! Ik heb maar één laagje gebruikt. Dit lakje heeft een goede glossy finish.

C02 Skyline

Skyline is een lakje waar ik erg benieuwd naar ben. Een licht blauwe metallic. Ook bij deze is één laagje genoeg wat wel fijn is als je snel klaar wilt zijn. Ik vind het een mooie kleur en ben heel benieuwd of deze ook voor stempels kan gebruiken.

C03 Deep Dark Waters

Deep Dark Waters heeft een matte finish, aan de ene kant vind ik dat wel jammer omdat ik gehoopt had op een mooie donker blauwe glanzende lak maar met een topcoat is dat natuurlijk zo geregeld. Deze vind ik wel wat lastiger lakken en daarom heb ik twee lagen gebruikt om alles goed dekkend te krijgen.

C04 Salty Shimmer Sunset

Tja, dit is voor mij de lastigste nagellak van deze collectie. In het potje lijkt het een super glitter maar het is meer een sand effect lak in matige vorm. Op het potje wordt het omschreven als sparkling effect. Niet echt mijn ding dat reliëf op mijn nagels. Ik ben niet echt overtuigd van deze lak.

Het is niet mijn favoriete limited edition van Catrice maar dat kan natuurlijk ook niet altijd. Wat ik wel heel leuk vind zijn de potjes en de labels. Had mijn twijfels over het praktische aspect maar het lakken ging verrassend fijn. Deze potjes hebben een rond kwastje wat ik een beetje raar vind omdat Catrice normaal gesproken altijd de platte kwastjes gebruikt. Maar deze ronde kwastjes lakte prima. In verhouding lijken de potjes wel heel klein terwijl er toch 9 ml inzit, niet veel minder dan anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *