Catrice – The very berry best en Greige! The new beige

Laatst heb ik Greige! The new beige al gebruikt en nu is het tijd om het lakje eens goed te bekijken. Tegelijkertijd heb ik The very berry best van Catrice gekocht. Een kleurtje waar ik heel erg benieuwd naar ben.

The very berry best 108

Zodra ik dit lakje zag moest ik hem hebben. Wat een kleur! Wat mij betreft misschien wel de perfecte combinatie tussen rood en donker roze. Nu ik mijn nagels gelakt heb kan ik dan ook niet stoppen met kijken.

Greige! The new beige 61

Het weer wordt minder dus ik ben langzaam aan meer naar herfst/winter kleuren aan het kijken. Voor de herfst houd ik echt van bruin tinten en daar is Greige! The new beige is mooie een aanvulling op.

Beide kleuren ga ik uiteraard ook een keer gebruiken in een nail art. De lakjes dekte eigenlijk al met 1 laag dus dat is perfect om te stempelen. Beide lakjes lakte zoals ik gewend ben van Catrice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *