Catrice – Sweet Macaron Sin

Vandaag een keer geen stempel als nail art maar een sticker, ik heb zoveel stickers maar gebruik ze eigenlijk nooit. Aangezien ik zo vaak van nagellak wissel vind ik dat dan een beetje zonde. Aagezien ik de komende dagen toch geen tijd heb om mijn nagels opnieuw te lakken is dit het ideale moment om toch iets met een sticker te doen op een lakje wat ik onlangs uit een grabbelbak heb gehaald, Sweet Macaron Sin van Catrice.

Deze nagellak lakt echt heel fijn, ik heb deze keer maar één laag gebruikt. Over kleur ben ik niet echt uit wat ik ervan vind, voor mij is die iets te oranje/bruin. Denk dat de kleur mooier staat met een lichtere huidskleur. De stickers vind ik goede combinatie, ik ga ze ook vaker gebruiken het is een keer wat anders dan een stempel.

2 thoughts on “Catrice – Sweet Macaron Sin

  1. Waar heb jij deze gegrabbeld? Kan het nergens meer krijgen is voor mij De Perfecte kleur zucht… Ben licht getint en de sweet macaron sin was de enige kleur waar ik echt tevreden over was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *