Catrice – SUNdra en Cha-KIRA

Twee roze kleurtjes die ik heel graag wilde testen, SUNdra en Cha-KIRA van Catrice. SUNdra een feller roze kleurtje en Cha-KIRA die wat meer richting het lavendel gaat. Beide potjes naast elkaar leek het me leuk ze te combineren.

Eenmaal op mijn nagels vind ik de kleuren minder mooi matchen dan in de potjes, helaas. Maar beide kleuren los van elkaar vind ik wel prachtig. Ik heb zoals meestal twee laagjes gebruikt over een laagje base coat. De dekking is dus weer prima. En de glans is goed, zoals ook duidelijk op de foto te zien is (geen top coat gebruikt).

Daarna wilde ik natuurlijk weer een stempel proberen en koos voor zilveren cirkels. Door deze stempel vallen de roze kleuren ietjes weg en vind ik het resultaat eigenlijk mooier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *