Catrice Soft Blossom

Soft Blossom van Catrice is een collectie die ik al een paar weken heb liggen en jullie graag wil laten zien. Een vijftal roze/paarse lakjes. Een collectie met zo weinig verschillende kleuren zie je niet vaak dus ik ben benieuwd.

Tulips R Better Than One 01


Sugar Plum Orchiday 02

Flower Berrybouquet 03

Coachella Vibes 04

Pink Rolls-Roses 05

Vijf tinten paars/rose van Catrice. De eerste twee (de paarsere tinten) zijn niet zo mijn ding, de laatste drie (roze tinten) vind ik het mooiste. De lakjes hebben een satijn matte finish. Naar mijn idee had de ene lak een meer matte finish dan een ander. Alle kleuren hebben een eigen geur, hier ben ik zelf niet echt fan van. Het ruikt een beetje raar. Verder lakken ze wel fijn en dekken ze met twee laagjes. Ik vind de kleurtjes leuk maar ik ben vind de collectie niet de wow factor hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *