Catrice, New York Color en Essence

Vandaag had ik geen zin in nail art maar wel in een mooie kleuren combinatie. Maar dan is het altijd de vraag met welke kleuren. Om te beginnen had ik zin in mint groen, dus vandaar Minter Wonderland 56 van Catrice. Ik vind dit echt een mooie volle mint kleur. Lekker fris en ’s zomers. Zoals ik van Catrice gewend ben lakte deze fijn en mooi dekkend met twee lagen.

Dit keer wilde ik combineren met een glitter. Als snel viel mijn oog op Best Hip-hop 02 van Essence. Aangezien deze zelf niet dekkend is wilde ik deze gebruiken met een donkere kleur. Best Hip-hop is een zwart met paarse/zilveren glitter. Als basis heb ik dus Grey Haze 146 van New York Color gebruikt, mooie grijze lak met een shimmer. Om een goed resultaat te krijgen heb ik van beide lakken 2 lagen gebruikt. Ik denk dat Best Hip-hop ook mooie combinaties kan maken met andere kleuren, dus dat ga ik zeker een keer proberen. Ik vind dit een  onverwachte geslaagde combinatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *