Catrice – Must have STEELetto en Mint the gap

Ik ben officieel op de glittertour. Sinds kort kies ik steeds glitterlakjes uit en vaak vind ik de kleuren erg verrassend. Must have STEELetto heb ik al eerder gebruikt voor een stempel. Tijd om de kleur ook zo te proberen. Een andere kleur waar ik heel benieuwd naar ben is Mint the gap.

 Must have STEELetto 62

Een opvallende verschijning is deze kleur zeker, zilver met wat roze/paars. Persoonlijk vind ik de kleur niet te. Denk wel dat deze kleur meer iets voor de zomer is.

Mint the gap 63

Dit is een lichte groene glitter. Glitteren doet de lak zeker maar dekkend is de lak niet. Voor de foto heb ik twee lagen gebruikt. In het echt kwam de groene kleur beter naar boven dan op de foto. Ik ga deze kleur zeker eens gebruiken als topcoat op een groene of misschien een blauwe kleur. Ben heel benieuwd hoe dat gaat uitpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *