Catrice – Moon Rock

Eindelijk is het zover dat ik de lakjes van Moon Rock van Catrice kan testen. Ik heb er tot nu toe 4 in de krabbelbakken kunnen vinden. Ik ben heel benieuwd naar deze lakjes, vanaf het moment dat ze op de Catrice website stonden wilde ik ze graag uitproberen. Ik hoop maar dat mijn verwachtingen niet te hoog zijn…

Silky way 01

Silky way is een fijn kleurtje vrij neutraal maar toch niet saai, het is een keer iets anders. In dit lakje zitten kleine zilver/paarse glitters met zilveren snippers.

Pretty like universe 04

Ook deze lak heeft zilveren glitters met zilveren snippers. De lak zelf een rood/bruine kleur, in deze lak spreken de glitters een stuk meer dan bij Silky way.

Moonlight berriage 05

 

Moonlight berriage is de donkerste van deze collectie. Een donker paarse tint met donker paarse en gouden glitters.

Magical bluelight 06

Het laatste lakje van deze collectie is een paarse/taupe tint. In deze kleur zitten hier koper en goudkleurige glitters in.

Ik vind deze lakjes stuk voor stuk geweldig! Elke kleur heeft z’n eigen charme. In de dagen dat ik deze lakken gedragen heb werd ik zo blij van mijn nagels.¬†Alle vier de lakjes lakten fijn en dekten eigenlijk al met een laag maar zoals meestal heb ik toch twee lagen gebruikt. De kwastjes zijn gewoon rond maar ze lakken fijn. De lak is ook wat dikker dan de andere Catrice lakken. Ik heb geen top coat gebruikt. Ik vind de lakjes van zichzelf wat cremig maar dit past er wel bij.

Helaas mis ik twee kleuren uit deze collectie, Honey moon 02 en Space girls 03. Honey moon zit qua kleur tussen nummer 1 en 4 in, Space Girls is een roze tint. Mocht ik ze nog ergens tegen komen zal ik deze natuurlijk ook nog laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *