Catrice – Limited edition Victorian Poetry

Aangezien ik nooit kan kiezen koop ik over het algemeen alle nagellak in de uitverkoop. Hierdoor is het vaak lastiger om de Limited Editions bij elkaar te krijgen maar dit is dan ook weer een uitdaging. De laatste keer kwam ik drie lakjes van Catrice Victorian Poetry tegen, deze was verkrijgbaar van November 2016 – Januari 2017. Deze limited edition bestaat uit vijf classy kleuren met een zijdezachte matte finish. Ik heb drie kleuren kunnen bemachtigen en getest. Voor elke foto heb ik als base coat Catrice CC Care & Conceal Tender Touch of Rosé gebruikt en van elke lak twee lagen. Met één laag kan het ook maar mijn voorkeur gaat toch uit naar twee.

Poetic Pink C02

Poetic Pink is een mooie rood/roze kleur. Bij deze kleur heb ik naderhand een top coat gebruikt aangezien ik de kleur ook erg mooi vond voordat deze mat opdroogde. Deze ga ik zeker vaker gebruiken.

Noble Nude C04

De nude kleur vind ik echt super, neutraal maar ook netjes.

Royal LavendERA C05

Deze Royal LavendERA is een mooie zachte paarse kleur.

Voor deze lijn heeft Catrice gekozen voor sierlijke potjes met een rose gouden dop en opdruk. Over alle drie de kleuren ben ik erg te spreken, het is weer eens wat anders. Ik heb nog niks vergelijkbaars. Door het welbekende brede afgeronde kwastje is de lak fijn egaal aan te brengen. Het matte effect is goed zichtbaar en het droogt egaal op.

Berry British en Apricot Epoch mis ik op dit moment nog. De eerste een donkere dan Poetic Pink en de tweede is meer richting het perzik ten opzichte van Noble Nude. Ik hoop dat ik deze nog tegenkom want ik vind ze geweldig.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *