Catrice Limited Edition Victorian Poetry deel 2

Wat ik totaal niet verwacht had is toch nog gebeurd. Ik vond de twee kleuren van Catrice Victorian Poetry bij de prijsmepper. Er is niets leuker dan een Limited Edition compleet krijgen vind ik.

Berry British C01


Een hele mooie donkere paarse kleur met net zoals de andere lakjes een goede matte finish. Niet echt een kleur voor de zomer maar in de winter zal ik deze zeker vaker gebruiken.

Apricot Epoch C03


Ik zou deze kleur willen omschrijven als een rustig, zacht perzik kleurtje. Dit past een stuk beter bij de zomer, heerlijke kleur.

Ik vind deze lakken zo makkelijk lakken, misschien zelfs de makkelijkste matte lakken die ik tot nu toe gebruikt heb. Voor elke foto heb ik een base coat gebruikt en twee lagen nagellak. Verder vind ik de flesje ook zo lief. Zoals al eerder gezegd vind ik dit een hele geslaagde Limited Edition van Catrice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *