Catrice Limited Edition ProvoCATRICE

Ik ben helemaal blij, afgelopen week kwam ik de limited edition ProvoCATRICE van Catrice tegen. Eerder dacht ik dat ik deze misschien wat saai zou vinden, maar het zijn prachtige kleuren!

Bij de lichtere kleuren heb ik twee lagen base coat en twee lagen nagellak gebruikt. Voor de donkere kleuren is één laag base coat en twee lagen nagellak voldoende.

Provocative Pearls


Wat een mooie kleur! Lichtgrijs met een paarsige gloed.

Mauve Magnifique


Heerlijke nude kleur met een schijn, wederom een paarsige. Dit maakt deze nagellak wel bijzonder.

RoSéducteur


RoSéducteur is eenzelfde tint als Mauve Magnifique maar dit keer met een glitter erin. Wederom een prachtige lak.

Berry Bow


Na een aantal zacht tinten is Berry Bow heel iets anders. Een goede knalroze. Voor mij niet zo speciaal als de eerdere drie kleuren maar wel een mooi contrast bij de rest.

Silk Sense


Silk Sense is een stuk donkerder dan de rest. Een omschrijving van deze kleur vind ik lastig. Ik denk een paarse kleur met groene gloed. Heel appart effect geeft deze nagellak.

De potjes hebben een chique uitstraling en zoals we gewend zijn een breed kwastje. Iets breder dan normaal naar mijn idee maar lakte fijn. Ik heb deze lak 3 dagen gedragen en na 3 dagen waren er nog geen chips te zien en dat zonder top coat te gebruiken. Ik vind deze limited edition helemaal geweldig. De kleuren zijn prachtig en uniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *