Catrice – Limited Edition – Denim Divine

Potjes met gouden accenten, iets wat mijn interesse meteen wekt. Normaal heb ik niet veel met goud, maarja met nagellak potjes is natuurlijk alles anders. Denim Divine, een mooie limited Edition van Catrice. Ben zo benieuwd naar de kleuren.

Dark denim blue C01

De eerste kleur van deze lijn is meteen veruit de donkerste. Dit is ook meteen een tint waar ik nog geen gelijke van heb. Zoals de naam doet verwachten is het een donker blauwe lak. Vergeleken met het potje vind ik de kleur wel erg donker uitvallen. Op mijn nagel vind ik de kleur eerder donker grijs dan donker blauw. Maar al met al een prachtige kleur. Voor de foto heb ik twee laagjes gebruikt.

Women’s cut C03

Normaal zou ik niet snel voor deze kleur gaan denk ik. In het potje ziet de lak er vrij dun uit en de kleur is naar mijn idee net niet knalrood. Maar net als Chilly Orange uit de Travelight story collectie verbaast deze kleur me. Ook is de lak gelukkig niet zo dun als ik dacht. Toch heb ik voor de foto drie lagen gebruikt omdat ik over de eerste twee lagen niet tevreden was. Denk wel dat het mogelijk is met twee lagen.

Comfort fit C04

Comfort fit is een zacht beige kleur. De lak is wat dunner maar met een nude base coat en twee lagen nagellak is deze toch dekkend. Ik zelf vind dit soort tinten altijd lastig. Aan de ene kant is een neutrale kleur altijd wel fijn maar aan de andere kant vind ik het me vaak niet staan. Voor deze foto heb ik ook lagen gebruikt.

Gold miners C05

De laatste kleur is ook een nude, maar een goede tint donkerder. Dit is meer mijn ding. Van deze kleur wordt ik echt blij. Lakt erg fijn en is met twee lagen natuurlijk goed dekkend. Net zoals de meeste lakjes heb ik voor deze kleur twee lagen gebruikt.

Zoals wel vaker vind ik ook deze limited edition van Catrice weer super. Echter mis ik 1 kleur, Fabricot. Als ik de kleur op de foto zie zou dit echt mijn favoriet zijn geweest. Een roze tint met een lichte perziktint, ideaal voor het komende voorjaar. Mocht ik deze kleur nog ergens tegenkomen zal ik hem zeker meenemen om te testen.

De potjes zijn vierkant zoals we dat wel vaker zien bij Catrice. Ikzelf vind dit een mooi design en de gouden doppen passen ook bij de kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *