Catrice – It’s a very berry bash en Cha-KIRA

Zoals wel vaker heb ik weer wat lakjes bij het Kruidvat gevonden in de kortingsbak. Dit keer ben ik voor roze en paarse tinten van Catrice gegaan. It’s a very berry bash 94, Cha-KIRA 112 en Plump around 121. De laatste heb ik vandaag niet gebruikt aangezien dit een hele donkere paarse kleur is, meer iets voor later in het jaar. De andere twee kleuren heb ik gebruikt voor een nail art.

It’s a very berry bash is een prachtige rood/paarse kleur. Lakt fijn zoals ik eigenlijk altijd wel vind bij Catrice en dekt ook goed. Cha-KIRA wilde ik ook heel graag uitproberen dus deze heb ik gebruikt voor de stempel. Ondanks dat het geen stempellak is ben ik blij verrast met het resultaat. Voor wat afwisseling heb ik mijn ring en wijsvinger met een zwarte stempellak gedaan.

Ik vind het een leuke combinatie en ook de stempel vind ik erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *