Catrice – ICOnails – Rust in peace

Hehe eindelijk ga ik dan ook over op de nieuwe lijn van Catrice, ICOnails. Ik ben erg benieuwd naar de vernieuwing van Catrice met een hoop mooie kleuren en veranderde potjes.

Rust in peace 42

Ik heb een drietal kleurtjes meegenomen om uit te testen en mijn favoriet was meteen al deze donkerrode kleur. Ondanks dat een donkerrode kleur eigenlijk heel standaard vind ik niet elke tint even mooi. Deze tint is echter precies wat ik mooi vind. De potjes vind ik een welkome verandering, zijn goed afgewerkt en hebben een fijne vorm. De lak is zoals ik van Catrice gewend ben, in principe kun je met een laag klaar zijn. Het kwastje is weer breed en afgerond waardoor nauwkeurig lakken goed te doen is.

En natuurlijk wilde ik ook hier weer een nail art mee maken. Maar dan komt de belangrijke vraag weer, wat ga ik maken. In eerste instantie wilde ik dit patroon gebruiken en de ruitjes inkleuren maar dat kwam niet goed uit. Tijdens het stempelen verloor ik wat ruitjes en dat bracht mij op het idee om de stempel maar voor een deel te gebruiken. Ik vind het effect erg geslaagd, alleen jammer dat de blauwe lak op de foto niet goed te zien is. De blauwe lak is Intergalactic Adventure van Essence, en de knalroze naamloze stempellak.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *