Catrice – Goldfinger en In the Armee Glow

Terug van even weggeweest. Het is weer even geleden dat ik wat gepost heb. Zoals ik al kort benoemde heb ik vakantie gehad en ben ik ook weggeweest. Resultaat lekker bruin geworden maar mijn nagels zijn weer helemaal kort. Dus tijd om weer lekker te gaan lakken en dan groeien ze vanzelf weer. Normaal ben ik niet zo van de gouden lakjes maar met kerst vind ik dat ineens wel helemaal leuk dus ik heb afgelopen week Goldfinger en In The Armee Glow van Catrice uitgeprobeerd.

Goldfinger

Mooi goudkleurige lak met een licht zilveren glitter erin. De kleur is niet zo geel goud maar wat matter, iets wat zeker bij mij past.

In the Armee Glow

Deze lak heb ik al zo lang, misschien wel al 2 jaar. In het potje dacht ik meteen wauw wat een aparte kleur. Maar daarna vroeg ik me steeds af wanneer ga ik dit dragen. Dus tijd om de stoute schoenen aan te trekken en hem te gebruiken. Het is een aparte kleur groen/goud maar toch verrassend draagbaar vind ik.

Zoals bijna altijd zijn dit weer goede lakken van Catrice. Lakken fijn, ik heb twee laagjes gebruikt maar als je een beetje voorzichtig lakt kun je ook met een laag de deur uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *