Catrice – First class up-grape

Ik wilde deze kleur echt meteen testen maar het kwam er maar niet van om een paar bijpassende kleuren te zoeken om een compleet artikel te maken. Dus ik heb besloten deze beauty alleen te laten zien.

First class up-grape 59

En een beauty is het zeker. Tot nu toe wilde ik de felle zomerkleurtjes niet echt aan de kant leggen. Maar als ik zoiets moois zie ben ik stiekem wel weer blij dat het herfst/winter is. In de zomer kan zo een tint natuurlijk ook wel maar nu staat het nog veel beter. Deze kleur zou ik omschrijven als donker paars een tintje roest bruin. Zoals altijd heb ik twee laagjes gebruikt maar als je voorzichtig lakt kan één laag ook voldoende zijn want het is weer een goede lak van Catrice en ik ben er weer blij mee:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *