Catrice – Call of the wind, Artic Shadows, Inner Purple of Trust en Shopping day at bloomingdales

Tijd voor nail art met meerdere kleuren. Vandaag had ik zin om iets nieuws uit te proberen. Hiervoor heb ik 4 kleuren van Catrice gebruikt.

Als basis heb ik gekozen voor Call of the Wind en Artic Shadows uit de Limited Edition Rough Luxury van Catrice. Beide mooie grijze kleuren. Deze heb ik om en om aangebracht. Voor de stempels heb ik gekozen voor Inner Purple of Trust en Shopping day at Bloomingdales. Even wat ik aan het twijfelen of ik deze ook om en om zou gebruiken maar ik ging toch voor een mix.
Ik had al vaker voorbeelden gezien van stempels in twee kleuren en wilde dit zeker eens uitproberen.

Dit ging eigenlijk beter dan gedacht en het effect vond ik erg verrassend. Op de andere kleur heb ik de stempels omgedraaid. Ik ben erg tevreden, misschien is het een beetje druk maar ik iedere keer als ik naar mijn nagels keek werd ik erg blij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *