Catrice – Berry Necessary!

Aangezien het over het algemeen nog geen lekker weer is had ik geen zin in lichte felle kleuren. Maar het is en het blijft Mei dus ik wilt ook niet iets te donker. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Berry Necessary! van Catrice met een fuchsia roze lak voor de stempels.

Berry Necessary!

Zoals bij vele lakjes had ik deze nog niet getest. Ik vond het een geschikte kleur voor het wat koudere weer in Mei. De kleur zou ik omschrijven als bruin paars, niet te licht en niet te donker. Weer een heerlijke kleur van Catrice die even fijn lakt als altijd.

Ik wilde m’n nagels wat opfleuren met een stempel aangezien Berry Necessary zelf wat donker is. In eerste instantie was ik aan het denken aan een witte stempel maar besloot toch een roze te proberen en dat was mooier dan ik gedacht had. De stempellak die ik gebruik heb ik van iemand overgenomen en er staat geen merk op helaas want tot nu toe vind ik deze erg fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *