2b – Black mystery

Tijd voor een nieuw merk 2b, ik ben heel benieuwd of dit fijne nagellak is.

Black mystery

Een nieuw merk voor de eerste keer proberen is altijd leuk vind ik. Ik vond de kleur meteen leuk, zwart met een beetje glitter. Heel makkelijk en kan altijd. Ik had stiekem verwacht dat de lak wat dun zou zijn maar dat is absoluut niet. Voor de foto heb ik zoals bijna altijd twee lagen gebruikt maar met 1 goede laag kun je prima de deur uit.

Wat voor stempel gebruik je op een zwarte lak. Een lastige vraag als je het mij vraagt. Misschien een te makkelijke keuze maar ik ben gegaan voor zilver deze is altijd dekkend. De stempel is wel leuk maar een volgende keer kleur ik hem in. Op deze foto draag ik de nagellak al 5 dagen zonder topcoat. Qua houdbaarheid ben ik dus heel erg tevreden.

Ik ben erg blij verrast door deze nagellak. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *